Drone services

Drone services


NIBL beschikt over volledig gecertificeerde drone operators, werkzaam over heel de BENELUX.

Onze drones gaan de lucht in voor zowel het maken van foto’s en/of video’s tot de meest geavanceerde drone inspecties in diverse sectoren.

De toepassing van dronebeelden en data zijn grenzeloos. Via onze drone toepassingen verzamelen we op een veilige, efficiënte, snelle en voordelige manier zeer gedetailleerde beelden en data voor de klant.

 

De inzet van drones kent vele voordelen; namelijk de gemakkelijke en snelle toegang tot anders moeilijk bereikbare locaties en hoogtes, of slecht toegankelijke plaatsen door bv de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen die bepaalde veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. De toepassing van onze drones maakt het ook mogelijk om gelijktijdig twee soorten beeldmateriaal te verzamelen.

De analyse van beide beelden kan dan inzicht geven waar bijvoorbeeld een warmtelek ontstaat. 

M.a.w. grote installaties, gebouwen en infrastructuur kunnen door de inzet van onze drones veilig, snel en gedetailleerd (in hoge resolutie) in kaart worden gebracht.

 

NIBL is bovendien in staat om d.m.v. zijn drone toepassingen, 3D scans te maken van elke mogelijke situatie.

De as built informatie die hieruit voortkomt, is onmisbaar als basis voor een ontwerp of project uit te voeren door NIBL of als data voor ingenieursbureaus, projectontwikkelaars,  architecten, civiele aannemers, etc. .

De ingewonnen 2D en 3D datamodellen kunnen gebruikt worden bij transformatie, renovatie en herinrichting of maintenance toepassingen voor allerlei doeleinden.

Het uitgangspunt van onze drone toepassingen is dat onze klant een oplossing krijgt op maat. Onze innovatieve oplossingen en expertise zorgen ervoor dat beelden en data perfect worden verwerkt tot de door de klant gewenste rapportage of volledig uitgewerkt ontwerp of project.

 

Enkele voorbeelden van onze drone services zijn:

  • Visuele inspecties
  • Thermo grafische inspectie
  • Drone inspectie in energietransitie
  • Inspecteren van infrastructuur
  • Inspecteren van vastgoed
  • 3D scannen
  • Foto- en videobeelden bij stormschade

contacteer ons